Om oss

Om oss

Vi är ett Århusbaserat företag som från början av 2007 har sålt glas och räckesprodukter till den danska marknaden.  I 2014 utvecklades och växte företaget i den utsträckning att företaget Profilshop Danmark ApS grundades för vidare utveckling och försäljning av glasräcken, och tillväxt på den skandinaviska marknaden. 

Vi är främst ett e-handelsföretag och har för närvarande pro-railing.dk, pro-railing.se, pro-railing.is och pro-railing.nu för försäljning till den skandinaviska marknaden

Detta gör vi med hjälp av  vårt moderna 3D verktyg och med ledande leverantörer i ryggen. Vi kan därmed leverera millimeteranpassade produkter med mycket hög kvalitet till marknadsmässiga priser.


Profilshop Danmark Ap är ett familjeägd företag dar levererar skräddarsydda glasräcken och glaslösningar. Profilshop är specialist på glasräcken, glasskydd, pergola, inredning och högkvalitativa fasadlösningar.  En av ägarna,  kommer ursprungligen från Island, där han drev sitt eget företag inom räckes-sektorn i över 18 år inom han flyttade till Danmark i 2007, så det kan sägas att vi har mycket erfarenhet även för de mest extrema nordiska klimaten.


Bolaget har varit i snabb utveckling och har sedan 2016 utökat försäljningen till den skandinaviska marknaden.

Idag säljer vi till både privata och professionella kunder i Danmark, Sverige, Norge, Island och Färöarna.

Vi fokuserar på att vidareutveckla vår verksamhet i  hela Skandinavien och fortsätter att leverera högkvalitativa produkter.


Från vår produktion och lager i Risskov - Århus levererar vi till hela Skandinavien


Oavsett om du är hemmafixare, entreprenör eller den som helst låter andra göra hantverket, ser vi till att rätt glaslösning levereras till rätt plats på enklast möjliga sätt.      System som är perfekta för professionella entreprenörer eller gör-det-själv fixaren.


  • F50 - aluminiums glasräcke i klassiskt rostfritt utseende
  • Crysalline - helglasräcke 
  • Fusion Lline - starkt aluminiums glasräcke
  • Open Air - höj- och sänkbara glasräcke

Cookies är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera och kan inte stängas av i våra system. De ställs vanligtvis bara på svar på åtgärder som görs av dig, som utgör en begäran om tjänster, till exempel inställning av dina personliga preferenser, inloggning eller fyllning av formulär. Du kan ställa in din webbläsare för att blockera dessa cookies, men vissa delar av webbplatsen kanske inte fungerar då.

Activera och forsätt