Crystalline glasräcken

 Design ditt drömräcke av glas 

glasräcken

Crystalline glasräcke utan stolpar

Stilfulla helglasräcken  för altaner och terrasser tillverkad i högsta kvalité.

  • Slimline: glaset fästs i en skena , top eller sidohängt.
  • Fixpoints: rostfritt stål Ø50 mm -sidohängt

Enkelt att anpassa och beställa

Designa ditt glasräcke i vår 3d priskalkylator och får prisoffert direkt

priskalylator
Bootstrap Example

En modern och funktionell lösning för balkonger, terrasser, trappor och räcken för höga standarder och oavbruten utsikt.

Det unika glasräckesystemet Crystalline finns med över 22 olika typer och är den perfekta lösningen för krävande byggsituationer. En säker och imponerande lösning.

Med ett brett utbud av designer och material i Crystalline-sortimentet kan du kombinera de produkter du vill ha, oavsett om du är hemmafixare eller entreprenör.

Glasräcken inomhus och utomhus

Crystalline - glasräckessystem lämpar sig för både inomhus- och utomhusbruk.

Vår konstruktion för glasräcken är anpassad till vårt nordiska klimat och har inga delar som kan rosta, då profilerna är tillverkade av aluminium.

Glasräckets säkerhet

Det finns en hel del saker att tänka på vid val av glasräcke, inte minst vad gäller säkerhet.

Våra glasräcken levereras alltid med CE-Märkta härdat-laminerat glasskivor med slipade och polerade kanter.

Härdat-laminerat glas är fem gånger starkare än älmannt ohärdat  lamellglas glas av samma tjocklek.    Lamineringsfilmen på glaset håller skärvorna på plats om glaset går sönder.

Det viktigt att du ska kunna känna dig trygg med våra produkter, och därför lämnar vi 7 års garanti*  mot delaminering på glaslösningar med EVA folie.  Även vid montering med fritt exponerade kanter.

Modernt utseende - spektakulära vyer

De moderna systemen för aluminiumprofiler och härdat säkerhetsglas är idealiska för altaner, terrasser och trappor med hög arkitektonisk standard. Det ger en imponerande estetik och ett funktionellt resultat utan att störa utsikten. Det är underhållsfritt, lätt att rengöra och tillverkat enligt  standarder.

Crystalline-systemet finns i 3 modeller: Inbäddad montering, topmontering och sidomontering. Var och en av modellerna erbjuder olika typer och storlekar för olika byggkrav och glastjocklek.  Våra räcken uppfyller samtliga svenska byggnormer och får således användas i Sverige

Priskalkylator

Designa ditt glasräcke i vår nya 3d designverktyg.

Anpassa själv ditt glasräcke efter dina mått och design.

Du behöver inte vara expert, du kan designa ditt räcke och producera ett pris online och göra din beställning direkt med vår designverktyg.

Vi kontrollerar måtten och detaljerna ved beställning och se till att du får den mest prisvärda lösningen som samtidigt uppfyller Boverkets Byggregler (BBR).

Glasräcken inomhus och utomhus

Ladda ner filer genom att klicka på länkarna.

  • Slimline top mätanvisningar

Vi är redo med råd och teknisk kunskap för ditt projekt.  Vi har ritningar och installationsfilm tillgängligt för ditt projekt.

Räcket levereras komplett som byggsats och  för en enkel och smidig montering.

Vi erbjuder kompletta lösningar. Ned till minsta skruv.